◆ Onze geschiedenis

Guangzhou Lovia Pool & Spa Products Co, Ltd werd opgericht 2004, 15 jaar en toonaangevende Spa vervaardiging in China, leveren hoge kwaliteit en stijlvolle spa's, zwemmen spa's op uw behoefte.


◆ Onze fabriek

Guangzhou Lovia Pool & Spa Products Co., Ltd behoort tot Guangzhou Huantong Industry Co, Ltd, gespecialiseerd in outdoor hot tub ontwikkeling en verkoop voor de integratie van moderne productie-ondernemingen. Het bedrijf groeide zijn 45.000 vierkante voet productiefaciliteit, gelegen in Zhongxin Town, Zengcheng District, Guangzhou. Met jarenlange planning en ontwikkeling is het uitgegroeid tot een van de meest grootschalige, moderne en professionele bedrijven in de productie van buitenspa's.

Ons bedrijf met zijn "Innovation, Intelligence, Integrity, Sincere Service" zakelijke filosofie, heeft geverifieerd de ISO-certificering van de kwaliteitsnorm, IECQC080000, CE, SAA, ROHS, CCC en andere internationale veiligheidscertificering en milieucertificering. Ons doel is om eersteklas producten, eersteklas apparatuur, eersteklas service-productiebasis te creëren. We streven ernaar het merk op een meer gediversifieerde manier te promoten en onze producten op een snellere logistieke en handige manier aan consumenten te leveren.

Van ons bescheiden begin met de verkoop van spa-producten aan onze toekomst in gezinnen van gezinnen over de hele wereld, Lovia Spas blijft zich inzetten om u nieuwe manieren te bieden om van het buitenleven te genieten voor een ongeëvenaarde prijs voor elk budget.

Laat het verhaal van Lovia Spas met je doorgaan!


◆ Ons product

Buitenspa, hot tub, zwemspa


◆ Producttoepassing

Thuis, Hotel, Resort, Kuuroordcentrum,


◆ Ons certificaat

ISO, IECQC080000, CE, SAA, ROHS, CCC, ETL.


◆ Productieapparatuur

Thermovormen Machine, Shell Versterking proceslijn, Handmatig snijden polijsten lijn, Assemblagelijn, Hydraulisch elektrische testlijn


◆ Productiemarkt

Onze markt bevindt zich in Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada. Elk jaar produceren we ongeveer 3000 spa's, 60% is afkomstig van de Europese markt, de rest is van andere.


◆ Onze service

Wij bieden OEM- en ODM-service in uw behoeften, ontwerpen en produceren een spa-bad zoals gespecificeerd door onze klanten. We staan de klant die het merk bezit of licenties verleent toe om producten te produceren (hetzij als een supplement of uitsluitend) zonder zich bezig te hoeven houden met de organisatie of het runnen van een fabriek. Wat nog belangrijker is, onze after-sales service is levenslange garantie.