Body Massage Voordeel

- Jan 27, 2021-

Verschillende massagefuncties komen overeen met verschillende lichaamsdelen

Ergonomisch ontworpen met behulp van therapeutische principes, elke spa past bij de contouren van je lichaam providng juiste hout ondersteuning en het maximaliseren van comfort, terwijl de jets weg smelten stress en spierspanning. Wanneer u in de Spa bent, zullen veel functies op uw lichaam de effecten van watermassage ervaren. Goed comfort zal komen om je hele lichaam.


  1. Nekmassage :Onze exclusieve omgekeerde gegoten nek jet stoel is voorzien van een richel met speciaal ontworpen jets die naar beneden getraind zetten je nek en schouders onder de jets voor de ultieme spanning-verlichtende massage. Simpel gezegd zijn ' stress verlichting voor de gebieden die het het meest nodig hebben.

  2. voetmassage :Voetmassage helpen kalmeren spier- en gewrichtspijn. Dit type massge geeft een aangenaam, ontspannend gevoel.

  3. Beenmassage :De lounge biedt een watermassage patroon speciaal voor beenspieren die effectief pijn, pijn of ongemak kunnen verlichten.

  4. Roterende massage :Op impact gebaseerde watermassage. Het geeft ook een lipo actieve en verstevigende massage van de trearments.

  5. Watermassage jets met LED :Wij bieden optionele premium watermassage jets met LED.

Lovia hot tub

Wij accepteren ODM en OEM.
Onze producten kunnen op de vloer worden geplaatst of in de grond worden geïnstalleerd.
Hoe meer producten u wilt, hoe betaalbaarder de prijs.
Neem contact met ons op als je problemen hebt.

En we raden je aan om joyonway systeem te kiezen. De levertijd van het balboa-systeem is relatief
Lange.

Onze website:https://www.loviaspas.com/

https://loviaspas.en.alibaba.com/?spm=a2700.icbuShop.88.21.4c621a4eIuslL0