Hoe de jacuzzi drain

- Feb 08, 2021-

Hoe de jacuzzi drain

1. Over het algemeen, de meest voorkomende drains voor de huidige jacuzzi zijn het omkeren van type en stuiteren type, evenals touw type. Als het een omkeringstype is, u het opheffen om het water vrij te geven; de bounce type kan het water los te laten door het op te drukken, zoals voor de trekkoord, natuurlijk, u het water los door te trekken het een keer. De jacuzzi moet een afvoer hebben, en een pijp zal worden aangesloten op het riool tijdens de installatie, dat is erg handig voor het afvoeren van water.

2. Om het water in de badkuip te lozen, plaats eerst de afvoerpijp op zijn plaats, sluit het warme en koude water van de badkuip aan, sluit de voeding van de badkuip aan (let op: er moet een goede aardingsdraad zijn), zet de badkuip in een geschikte positie en gebruik vervolgens glas Lijm fixeert de badkuip aan de muur en kan na 24 uur worden gebruikt.

3. Als het massagebad handmatig wordt afgevoerd, zal het erg lastig zijn. Het is noodzakelijk om een draad in de badkuip te trekken om de afvoerklep te openen. De eenvoudigste manier is om een slang te gebruiken om onder te dompelen in de badkuip, zodat het water in de slang is vol en vol, en zet vervolgens een uiteinde op de bodem van de badkuip en het andere uiteinde in de vloer afvoer te zuigen uit het water binnen.

4. Nu is er een volledig automatisch gecontroleerde massage badkuip, die vooraf kan instellen van het bad water temperatuur en bad water volume, waterinname, verwarming, zoemer herinnering, warmtebehoud, restwater lozing, en ozon desinfectie. Het hele proces wordt automatisch voltooid door computerbesturing. De bediening is heel eenvoudig. Als de omstandigheden het toelaten, koop deze badkuip en laat het water met een klik.


Wij zijn een Spas fabrikant.
Wij accepteren ODM en OEM.
Onze producten kunnen op de vloer worden geplaatst of in de grond worden geïnstalleerd.
Hoe meer producten u wilt, hoe betaalbaarder de prijs.
Neem contact met ons op als je problemen hebt.

en we raden u aan om joyonway systeem te kiezen. De levertijd van balboa systeem is relatief lang.

Onze website:https://loviaspas.en.alibaba.com/?spm=a2700.icbuShop.88.21.4c621a4eIuslL0

https://www.loviaspas.com/