Voorzorgsmaatregelen voor massage en weken

- Feb 03, 2021-

Wanneer u wilt masseren en weken, u weten over dit:
1. Drink een glas water voor het baden. Lichaamstemperatuur zal stijgen en zweten tijdens het baden. Zweten zal water verliezen en uitdroging veroorzaken, dus het is belangrijk om vooraf te selecteren om water aan te vullen. Als er weinig water in het lichaam, zal het minder gevoelig voor zweten, en er is een risico van overmatige stijging van de lichaamstemperatuur.

2. Spoel de handen en voeten af met heet water zodat het lichaam zich kan aanpassen aan de temperatuur van het water. Eerst, spoel de ledematen met heet water op zijn beurt om het lichaam te laten wennen aan de temperatuur van het warme water. Dit komt omdat als de last veroorzaakt door de temperatuur te zwaar is, het zal leiden tot een plotselinge verandering in de bloeddruk en brengen een grote belasting voor het lichaam. Ook jongeren moeten hier aandacht aan besteden.

3. Week in heet water op ongeveer 40°C gedurende 5 minuten om je lichaam op te warmen. Eerst, week je lichaam in een bad van ongeveer 5 minuten in warm water op 40 °C dat is iets hoger dan je lichaamstemperatuur om je lichaam te verwarmen. Verdeel het proces van het nemen van een bad in de badkuip in twee stappen. Langzaam verhogen van de lichaamstemperatuur kan de belasting op het lichaam te verminderen en het is makkelijker om de bloedcirculatie te bevorderen.

4. Spoel handen en voeten met koud water om bloedvaten te vernauwen. Nadat het lichaam warm is, zullen de bloedvaten uitzetten en gemakkelijk warmte verliezen. Spoel handen en voeten met koud water. Nadat de bloedvaten zijn vernauwd, zal het verlies van warmte worden verminderd, waardoor het warm blijft. De temperatuur van koud water is OK bij 18°C-29°C.

Het voordeel van Weken in de hot tub
1. Weken in het bad heeft een rustgevend en kalmerend effect

Mensen die slecht slapen kunnen eigenlijk een warm bad (ongeveer 26 graden, een half uur) voordat ze naar bed om de slaap te bevorderen. Dit half uur is veel comfortabeler en effectiever dan 1ssing en draaien in bed en moeite met slapen. Indien mogelijk u ook ongeveer 10 druppels essentiële olie in het water laten vallen om het effect te verdubbelen! (Lavendel en rozemarijn zijn goede keuzes)

2. Weken heeft een cosmetisch effect
Vuil kan blokkeren de huid poriën en acne veroorzaken. Als er niet genoeg vocht op de huid, rimpels zijn gevoelig om te groeien. Het nemen van een bad, kan de huid direct absorberen waterdamp, waardoor het aanvullen van vocht van de huid.

3. Zwemmen kan u een gezond leven geven
Het nemen van een bad in de koude winter kan verlichten de kou van ons lichaam, verhoging van de warmte in ons lichaam, en het is ook zeer gunstig voor onze gezondheid. Niet alleen dat, regelmatig gebruik van bad baden zal ons ook helpen verfraaien, vocht in onze huid aan te vullen en de poriën op onze huid ontstoppen.


Wij accepteren ODM en OEM.
Onze producten kunnen op de vloer worden geplaatst of in de grond worden geïnstalleerd.
Hoe meer producten u wilt, hoe betaalbaarder de prijs.
Neem contact met ons op als je problemen hebt.

En we raden je aan om joyonway systeem te kiezen. De levertijd van balboa systeem is relatief lang.

Onze website:https://loviaspas.en.alibaba.com/?spm=a2700.icbuShop.88.21.4c621a4eIuslL0

https://www.loviaspas.com/